Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Λειτουργική και κηρυκτική Εβδομάς απο 8ης έως 13ης Μαίου 2017



Λειτουργική και κηρυκτική Εβδομάς απο 8ης έως 13ης Μαίου 2017.:


Σήμερα Δευτέρα απόγευμα στις 7 μ.μ. στο ιερο Εξωκλήσι του αγίου Νικολάου του εν Βουνένοις στη Βερβερόντα στο Πορτο Χέλι θα τελεσουμε τον εόρτιο και πανηγυρικο εσπερινό του αγίου, μετα την μνήμη του Προφήτου Ησαϊου και του αγιου Μάρτυρος Χριστοφόρου.


την Τετάρτη πρωί 10η Μαϊου ε.ε., Μεσοπεντηκοστής, θα τελεσουμε τον όρθρο και την Θεία Λειτουργία επι τη εορτή της του Θεού Σοφίας, του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, στις 7 π.μ. εις ι.Ν.Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κοιλάδος.

το εσπέρας της Τετάρτη στις 18.00 θα τελέσουμε ιερά Παράκληση και ερμηνεία των υπολειπομένων της θειας Λειτουργίας (ευχή χερουβικου ύμνου και επιλοιπα εναπομείναντα σημεία).



την Πέμπτη 11/5/2017 το πρωί , μνημη των φωτιστών των Σλάβων αγιων Κυρίλλου και Μεθοδίου, όρθρος και θεια λειτουργια εις το παρεκκλήσιον αγιου Νεκταρίου Κατσιφωνιου, ανήκον εις τον ι.Ν.των Εισοδίων της Θεοτόκου Κρανιδίου.

την αυτή ημέρα, το εσπέρας εις τας 18.00 θα τελέσουμε τον εσπερινό εις το παρεκκλησιον το ευρισκόμενον εντός της Ι.Μονής Αγίας Αννης Κρανιδίου(της ερειπωθήσεις δια απουσίας μοναζόντων).

το εσπέρας του Σαββάτου θα επισκεφθούμε την ι.Μονήν Αγιας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος Ναυπλίας, κάτωθεν της Ευαγγελιστρίας Ναυπλίας εις τας 19.30 όπου θα χοροστατήσει ο Ποιμενάρχης της ΑργοΝαυπλίας Σεβ. Μητρ. Αργολίδος κ.κ. Νεκτάριος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: